nieuws

Uitnodiging kick-off

Beste hardloper, fietser, wandelaar,

Op zaterdag 26 mei 2018 kun je weer deelnemen aan de eerste lustrum (5e editie) van Five 4 Five. In de aanloop hiernaar toe ben je op woensdag 15 november a.s. vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Koetshuis Kasteel Rijckholt te Gronsveld. Kasteelstraat 15, 6247 EA Gronsveld. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.

Onder leiding van onze presentatrice Patty van de Weerdt blikken we terug op de afgelopen editie. Daarnaast presenteren een aantal jonge onderzoekers hun plannen met betrekking tot kankeronderzoek. Met de opbrengst van Five 4 Five worden deze onderzoekers dit jubileumjaar extra ondersteund.

Verder is er nog een primeur: we hebben een nieuwe start-/finishlocatie met prachtige routes eromheen. We blijven in Eijsden-Margraten! Graag praten we je bij over wat je als deelnemer kunt doen om ons te helpen nog meer geld op te halen voor onderzoek.

De aftrap van Five 4 Five zal Boudewijn Zenden geven. Als ambassadeur en ex-voetballer kan hij dit als de beste. Laat je verrassen. In de bar word je opgewacht door zangeres Dyanne Sleijpen, waar je onder het genot van een drankje kunt genieten van haar muziek en de artsen/onderzoekers kunt spreken. Uiteraard kun je je ter plekke ook al inschrijven!

Nieuwsgierig? De kick-off is vrij toegankelijk. Wel graag vooraf aanmelden. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bellen kan natuurlijk ook 043 - 407 73 63.

Save the Date: zaterdag 26 mei 2018

Zaterdag 28 mei 2018 zal de vijfde editie van Five 4 Five plaatsvinden. Zet deze datum alvast in je agenda.

Five 4 Five op L1 TV

L1 heeft een schitterende reportage gemaakt van de vierde editie van Five 4 Five. Gemist? Bekijk hem dan hier online.

Nummer 1

In de mei editie van Nummer 1 (tijdschrift van De Limburger) deze maand 2 artikelen gerelateerd aan Five4Five en Kankeronderzoekfonds Limburg.

Business Vriend Paul Janssen vertelt over zijn motivatie om deel te nemen aan Five4five. Lees hier het hele interview.

Professor Matty Weijenberg over haar onderzoek naar "leven na darmkanker" (de EnCoRe studie). Een onderzoek dat financieel ondersteunt wordt door Kankeronderzoekfonds Limburg. Lees hier het hele interview.

Medtronic

In de Nummer 1 deze week een interview met Yvonne van Dooren en Maren Hassels van Medtronic: "Kankeronderzoek ligt ons allemaal nauw aan het hart, immers iedereen is persoonlijk wel eens geraakt door kanker. Daarom is Medtronic de komende 3 jaar hoofdsponsor van Five 4 Five".

Lees hier het hele interview.

Ik heb het gered!

Samen met haar familie en beste vriendin wandelde ze over de finish. “Het was geweldig! Ik was zo ontzettend blij. Ik heb het gered. Met jullie om mij heen!” Dat gevoel overheerste bij Mechteld Roovers, nadat ze had meegedaan aan de wandeltocht van Five 4 Five. Hiermee doelde ze niet alleen op de wandeltocht, maar ook op een hele zware periode. Twee jaar was ze ziek en onderging ze talloze operaties en nog veel meer nare momenten. Ze is petite, maar ze straalt kracht uit en een enorme levenslust!Lees meer...

Uitnodiging Kick-off Five 4 Five

Woensdag 25 januari 2017 - Kasteel Rijckholt in Gronsveld
Op 20 mei 2017 vindt alweer de 4e editie plaats van Five 4 Five. Loop, fiets of wandel ook dit jaar mee voor kankeronderzoek in Limburg. Five 4 Five is een sportieve prestatietocht voor het hele gezin. De kick-off van dit sportieve evenement vindt woensdag 25 januari a.s. vanaf 19.30 uur plaats in het Koetshuis Kasteel Rijckholt te Gronsveld.

Om 20.00 uur wordt de avond geopend door voorzitter Hans Bours. Op deze avond komen een ex-patiënte, sponsor en arts aan het woord. Als speciale gast zal onze ambassadeur Boudewijn Zenden u iets vertellen over zijn carriére en het belang van sporten. Ontvangst is om 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur. Om 21.30 uur zijn we klaar en is er gelegenheid tot napraten.

We verwelkomen u graag op deze avond. Nieuwsgierig? De kick-off is vrij toegankelijk; wel graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 043-4077363.

Five 4 Five haalt geld op voor Kankeronderzoekfonds Limburg. Derde editie vestigt met € 34.056,- een record!

Persbericht
Meer dan 700 fietsers, hardlopers en wandelaren brachten afgelopen zaterdag in Eijsden-Margraten € 34.056,- (voorlopige stand) bij elkaar voor Kankeronderzoekfonds Limburg. Daarmee vestigde deze derde editie van Five 4 Five een record. Meer deelnemers en een hogere opbrengst dan de voorgaande twee edities. Mede dankzij het mooie weer werd het voor veel deelnemers een onvergetelijke dag getuige de vele berichten op sociale media. Five 4 Five wordt georganiseerd door Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden en ondersteunt onderzoeksprojecten van Maastricht UMC+.

Lees meer...