WAT IS FIVE 4 FIVE

De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8%, hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Runners en wandelaars

Maar natuurlijk hebben we de andere sportieve Limburgers niet vergeten. Runners en wandelaars kunnen één of twee rondes van 7,5 kilometer. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging.

Op het parcours zijn 5 pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Wandelaars en runners laten daar hun deelnamebewijs aftekenen. Fietsers doen dat aan start/finish. Let op: Five 4 Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat.

Op die manier wordt Five 4 Five een echt familie-evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama of papa tussendoor aan.

Sponsors

Ook bedrijven kunnen deelnemen aan Five 4 Five. Schrijf uw bedrijfsteam in voor € 625,- ex BTW per team. U ontvangt van ons een factuur. Teams mogen in eigen kleding lopen of fietsen en geven op die manier aan dat ook u een betrokken en maatschappelijk verantwoord ondernemer bent. Daarnaast wordt u op de website vermeld en krijgt u speciale aandacht bij start/finish. Ook zijn er nog vier verschillende sponsorpakketten mogelijk. Mail voor meer informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Klik hier om naar de sponsorpagina te gaan.

Organisatie
De organisatie is in handen van de Stichting Five for Five en resulteert rechtstreeks onder businessvrienden Kankeronderzoekfonds Limburg (www.vriendenkl.nl). De ondernemers en bedrijven van de businessvrienden proberen op deze manier een substantiële bijdrage te leveren aan het werk van het Kankeronderzoekfonds Limburg.

Het stichtingsbestuur bestaat uit:
- Hans Bours (voorzitter)
- Frans Dullens (penningmeester)
- Pierre Gubbels (secretaris) 

Dagorganisatie:
De dagorganisatie is in handen van de Pepr Company

Adresgegevens:
Stichting Five for Five
Pley 1a, 6255 AG Noorbeek

Bankgegevens:
Rabobank: NL37RABO0141815329

Secretariaat:
Turennestraat 33
6221 AR Maastricht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T. 043-203 00 17