DEELNEMEN

Deelnemen aan Five 4 Five is mogelijk voor zowel individuen als voor teams. We hopen dat zoveel mogelijk teams zich inschrijven. Per persoon is het inschrijfbedrag minimaal € 25,-. De opbrengst komt geheel ten goede aan het goed doel. Tal van organisaties en bedrijven werken belangeloos mee. Ook zijn er een aantal subsidiegevers die de organisatie van Five 4 Five mede mogelijk maken.

Starttijd

Er is een collectieve start om 11.00 uur. Het startschot zal worden gelost door een van onze prominente deelnemers. Laatkomers kunnen tot 12.00 uur starten. Speciaal voor runners is er een klok die de tijd aangeeft (let op: geen officiële tijdregistratie omdat het geen wedstrijd is).

Bedrijven kunnen op verschillende manieren deelnemen. Als bedrijventeam of als sponsor. Er zijn vier verschillende sponsormogelijkheden:Mail uw bedrijfs- en contactgegevens (incl. KvK en IBAN nummer) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ook voor meer informatie of een persoonlijke toelichting) en u ontvangt een factuur. Deelname kan alleen als vooraf het inschrijfbedrag betaald is.